Casala stoelen Lynx III

De Lynx III van Casala blinkt uit in design én functionaliteit.

Het is kinderspel om Lynx III stoelen te koppelen. Til het frame van de Lynx III tien centimeter op, beweeg de stoel iets naar links en plaats de stoel in het frame van de stoel ernaast. Zo zijn de stoelen solide en NEN-EN 14703 goedgekeurd gekoppeld. Er zijn geen extra hulpmiddelen nodig: de stoelen zelf zijn de verbinding!

Casala Stoelen: Lynx III - 3582/10 kunststof schaal, met armleggers en schrijfplankCasala Stoelen: Lynx III - 2583/00 rug gestoffeerd, zitting gestoffeerdCasala.nl Casala Stoelen: Lynx III - 2582/10 rug en zit opdekstoffering, met armleggersCasala Stoelen: Lynx III - 3582/10 kunststof schaal, met armleggers

Meer dan honderd jaar ervaring in de meubelindustrie garandeert dat Casala meubilair kwaliteit, comfort en gebruiksgemak biedt.

Casala informatie aanvragen Lynx

De vloeiende, zachte vormen van de kunststof schaal maken dat Lynx III inzetbaar is in verschillende situaties, van uitvaartcentra tot scholen en vergaderzalen. Daarnaast bieden de Lynx III stoelen de functionaliteiten van ultrasnel verbindbare zaalstoelen: 80 stoelen kunnen in drie minuten solide ge- of ontkoppeld worden. 

Download brochure Casala Lynx    Productvideo Lynx Casala   Casala stoelen lynx l


De Lynx III van Casala treft u niet aan in onze webshop. Wij adviseren u om contact op te nemen voor een  goed advies en/of een offerte op maat met Offex: Dé specialist in Zaal- en Projectmeubelen.

 

Casala Stoelen: Lynx I - Rijafstandhouder  Casala Stoelen: Lynx I - zifra stoelnummeringCasala Stoelen: Lynx III - Koopelbare ZaalstoelenCasala Stoelen: Lynx III - 3582/10 kunststof schaal, met armleggersCasala Stoelen: Lynx III - 3582/10 kunststof schaal, met armleggersCasala Stoelen: Lynx III - 2581/00 kunststof rug, zitting opdekstoffering

Casala Stoelen: Lynx III - Koppelbare Zaalstoelen

Offex: Dé specialist in Zaal- en Projectstoelen en geautoriseerde partner van Casala, levert het Casala programma in Nederland en België.

Klik hier voor uw informatie-, offerteaanvraag of rechtstreeks contact met Offex Zaal- en Projectstoelen.