Casala Zaal- en Projectmeubelen

Merken: Casala 

Casala is gespecialiseerd in het vervaardigen van stijlvolle projectmeubelen die uitblinken in design én functionaliteit. “Design linked to Functionality” is diepgeworteld in het Casala DNA en leidend tijdens het ontwerpproces. 

Casala Zaal- en Projectmeubelen - Stoel Lynx IIICasala Zaal- en Projectmeubelen - Stoel Caliber   Casala, Zaal en Projectmeubelen     Casala Zaal- en Projectmeubelen - Stoel Curvy Casala Zaal- en Projectmeubelen - Stoel Centuro

Casala werkt hierbij nauw samen met toonaangevende designers. Meer dan honderd jaar ervaring in de meubelindustrie garandeert dat Casala meubilair kwaliteit, comfort en gebruiksgemak biedt.

Casala informatie aanvragen

De Zaal- en Projectmeubelen van Casala treft u niet, slechts heel beperkt, aan in onze webshop. Wij adviseren u om contact op te nemen, voor een goed advies en/of een offerte op maat, met Offex: Dé specialist in Zaal- en Projectmeubelen.

  Casala Zaal- en Projectmeubelen - Stoel Lynx    Casala Zaal- en Projectmeubelen - Tafel TemoCasala Zaal- en Projectmeubelen - Stoel Parker   Casala Zaal- en Projectmeubelen - Tafels LacrossCasala Zaal- en Projectmeubelen - Stoel Feniks Casala Zaal- en Projectmeubelen - Tafel Blender  Casala Zaal- en Projectmeubelen - Stoel Cooper

 

Offex: Dé specialist in Zaal- en Projectstoelen en geautoriseerde partner van Casala, levert het Casala programma in Nederland en België.

Klik hier voor uw informatie-, offerteaanvraag of rechtstreeks contact met Offex Zaal- en Projectstoelen.