Casala stoelen Lynx I

De Lynx van Casala blinkt uit in design én functionaliteit.

Het is kinderspel om Lynx stoelen te koppelen. Til het frame van de Lynx tien centimeter op, beweeg de stoel iets naar links en plaats de stoel in het frame van de stoel ernaast, zo zijn de stoelen solide gekoppeld. Er zijn geen extra hulpmiddelen nodig: de stoelen zelf zijn de verbinding!

Casala Stoelen: Lynx I - Met BijbelhouderCasala Stoelen: Lynx I - 2571/10 houten rug, zitting opdekstoffering, met armleggersCasala.nl Casala Stoelen: Lynx I - 2571/10 houten rug, zitting opdekstoffering, met armleggers met bijbelvakjeCasala Stoelen: Lynx I - 3572/00 houten rug, houten zitting

Meer dan honderd jaar ervaring in de meubelindustrie garandeert dat Casala meubilair kwaliteit, comfort en gebruiksgemak biedt.

Casala informatie aanvragen Lynx

De stoel Lynx I overtuigd met zijn slanke frame en markante silhouet. De hart-op-hart afstand van gekoppelde stoelen is smal (slechts 51,5 cm), terwijl de zitbreedte royaal en comfortabel blijft. In de rugleuning is plaats voor nummering met Zifra, bij digitale nummering wordt het stoelnummer met een scanner geprogrammeerd.

Download brochure Casala Lynx    Productvideo Lynx Casala   Casala Stoelen: Lynx III


De Lynx I van Casala treft u niet aan in onze webshop. Wij adviseren u om contact op te nemen voor een  goed advies en/of een offerte op maat met Offex: Dé specialist in Zaal- en Projectmeubelen.

Casala Stoelen: Lynx I - Rijafstandhouder   Casala Stoelen: Lynx I - zifra stoelnummering  Casala Stoelen: Lynx I - Transportwagen 12 / 24 stoelen Casala Stoelen: Lynx I - Maatvoering  Casala Stoelen: Lynx I -  2572/10 rug opdekstoffering, zitting opdekstoffering, met armleggers    

Casala Stoelen: Lynx I - 3572/10 houten rug, houten zitting, met armleggers Casala Stoelen: Lynx I - Eenvoudig koppelen

Offex: Dé specialist in Zaal- en Projectstoelen en geautoriseerde partner van Casala, levert het Casala programma in Nederland en België.

Klik hier voor uw informatie-, offerteaanvraag of rechtstreeks contact met Offex Zaal- en Projectstoelen.