Swopper

Nog actiever en het is geen zitten meer.
      
Klik op bovenstaande Swoppers en ga rechtstreeks naar onze Swopper Webshop.
Thuiswerkplek of op kantoor, een Swopper brengt u automatisch in beweging. 

De Aeris Swopper actieve bureaustoel is ideaal voor lang en geconcentreerd zitten op kantoor of op de thuiswerkplek. Door zijn bewegingsmogelijkheden in alle drie de dimensies, versterkt hij uw rug, wordt een rechte houding bevorderd en neemt de concentratie toe, waardoor de gebruiker zich fitter en tevredener voelt.

Het is niet voor niets dat de Swopper door veel fysiotherapeuten wordt aanbevolen 

Geef je rug plezier, geen stress.
Door de effectieve op- en neerwaartse beweging, zoals bij lopen of rennen, worden de tussenwervelschijven goed geactiveerd en verlicht. In plaats van een rugleuning, ondersteunen sterke spieren de rug. In plaats van spanning voel je een goed humeur.
Workout – zonder zweten – i.p.v. Burn-out .
Doordat het lichaam vrij kan bewegen in alle 3 dimensies, adem je diep in en worden de bloedsomloop en de stofwisseling gestimuleerd. Over langere tijd bekeken, blijf je daardoor jong en fit. En daarnaast wordt het teveel aan calorieën verbrand.
Zomaar. Buigen is verleden tijd.
Het dicht bij de vloer geplaatste scharnier en de veer zorgen ervoor dat de romp met elke beweging van het lichaam meegaat. Zelfs als je naar de tafel leunt, blijft je rug recht. Gewoon automatisch.
LETOP! deze tekst niet gebruiken

Met een swopper is bewegen heel vanzelfsprekend. Of het nu gaat om een werkplek op kantoor of thuiswerk, een swopper zorgt voor meer beweging. Door het voortdurend van houding te wisselen blijven de spieren actief en neemt de stabiliteit in de rug toe. Niet voor niets dat de swopper door veel fysiotherapeuten wordt aanbevolen. 

Swopper varianten  

In basis zijn alle Swoppers voorzien van dezelfde 3D-Technologie: Deze zorgt voor laterale beweging (zijwaartse flexibiliteit), vergroot de grijpruimte en zorgt voor een optimale houding ten opzichte van het werkoppervlak. Dat zorgt voor fitte spieren, tussenwervelschijven, pezen en gewrichten.

Verticaal op en neer bewegen: Ontlast de tussenwervelschijven, maakt het makkelijker om op te staan, bevordert de bloedcirculatie en brengt de bloedsomloop op gang.

Samenstelling van uw Swopper

De Swoppers zijn leverbaar met verschillende veertypes:

Light: Lichaamsgewicht minder dan 50 kg
Standaard: Het veerpoottype dat het beste past bij de meeste van onze klanten. Onze bestseller / geoptimaliseerd voor 50–120 kg / zithoogte onbelast 52–66 cm, beladen 45–59 cm
High: Voor lichaamsmaten groter dan 185 cm / geoptimaliseerd voor 60 - 120 kg zitgewicht / zithoogte onbelast 56 - 76 cm, beladen 49 - 69 cm / De hoge veer is niet verkrijgbaar in combinatie met wielen
Low: De oplossing als uw tafel lager is afgesteld dan 65 cm

Het onderstel en de veer zijn standaard leverbaar in de kleuren lichtgrijs metalic, zwart en wit. Afwijkende veerkleuren zijn, zonder extra kosten, leverbaar in de kleuren: zwart, wit, lichtgrijs metalic, rood, blauw en groen.
(Dit is geen standard optie in de shop, vermeld dit bij uw bestelling als volgt: Afwijkende veerkleur in: .... )

Diverse stofsoorten stoffering.

Microvezel (Comfort, Gabriel) Onze meest verkochte stof (Swopper Classic)
De robuuste stof Microvezel Comfort is zo goed als onverwoestbaar. Het zachte, aangenaam aanvoelende oppervlak is slipvast en duurzaam. Het maakt deze Aeris Swopper extreem onderhoudsvriendelijk, duurzaam en flexibel inzetbaar.

Swopper Runner 
Een bijzondere opbouw van de bekleding, voor extra zacht zitten – De Aeris Swopper (Air) zorgt door een hi-tech bekleding met vijf nauwkeurig op elkaar afgestemde, functionele lagen en een ademende stoffering voor een extra zacht en drukverlagend zitcomfort.

Wolmix (Select, Gabriel)
De ideale stoffering voor kantoor – Select is een klassiek wollen stof, die wordt gekenmerkt door zijn monochrome elegantie. De stof is extreem duurzaam en daarom ideaal voor intensief gebruik.

Wolmix (Capture, Gabriel)
De ideale stoffering voor een huiselijk gevoel – Capture is een meerkleurige wollen stof. Lichte en donkere kleuren versmelten tot een geraffineerd gemêleerd patroon. De stof biedt een optimaal zitcomfort, is vuilafstotend en gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden.

Vilt (Luna, Gabriel)
De ideale stoffering om je helemaal thuis te voelen – Luna is een gemêleerde, wollen stof, die er niet alleen bijzonder fraai uitziet, maar ook een optimaal en zacht zitcomfort biedt. De stof is vuilafstotend, gemakkelijk schoon te maken en daardoor onderhoudsvriendelijk.

Kunstleer (Stamskin, Serge Ferrari) alleen leverbaar in wit (Swopper Care)    Het speciale materiaal Stamskin is extreem duurzaam en gemakkelijk schoon te maken. Stamskin is schimmelwerend en antibacterieel en zorgt ervoor dat dit Aeris Swopper-model een leven lang meegaat en al die tijd een robuuste metgezel is.

Leer (Atlantic, Heller-Leder)
De ideale stoffering voor op kantoor – Leer Atlantic combineert hoge kwaliteit met een mooie reliëfdruk en zorgt tegelijk voor een optimaal zitcomfort. Het zachte leer is niet alleen onderhoudsvriendelijk en ademend, maar wordt ook gekenmerkt door zijn antistatische eigenschappen.

Kunstleer (Uruguay, Elastron) alleen leverbaar in zwart (Swopper Standaard)
De ideale stoffering, die eenvoudig gereinigd kan worden – Het kunstleer Uruguay ziet er prachtig uit, door een mooi en gelijkmatig oppervlakreliëf en heeft een extreem goede grip. De zwarte kunstleren hoes maakt van dit model, voor vele jaren, een robuuste metgezel.